Racing Academy a prezentat echipa pentru 2022

Racing Academy a prezentat echipa cu care se prezintă la startul sezonului 2022 OMV MaxxMotion MotoRC, dar și desenul motocicletelor de concurs, unul schimbat față de sezonul trecut.

Astfel, Racing Academy se prezintă la clasa S 1000 cu George Cațan și Vlad Neaga, doi dintre piloții care s-au bătut pentru titlul de campion în 2021. Dacă George Cațan are deja vechime în cadrul echipei, pentru Vlad Neaga lucrurile stau diferit. Campionul din 2020 a fost transferat de Racing Academy în iarnă și va schimba și motocicleta de concurs, urmând să piloteze un BMW S 1000 RR.

În premieră pentru Racing Academy, sezonul 2022 va însemna și participarea la clasa mezină. În culorile echipei va pilota un BMW G 310 R nimeni altul decât Răzvan Teodorescu, cel care are în palmarest titlul din 2021 și care își propune repetarea performanței și în acest sezon.

Andrei Biță și Cristian Goidea completează lineup-ul Racing Academy pentru 2022, cei doi urmând să ia startul la clasa R 1000.

”După mai bine de șase lui de pregătiri și antrenamente, dăm startul noului sezon așa cum v-am obișnuit în fiecare an. Nou design, noi ambiții și aceeași determinare, de a termina sezonul pe prima treaptă a podiumului”, a sunat anunțul celor de la Racing Academy, anunț făcut cu prilejul dezvăluirii componenței echipei.

Sezonul 2022 OMV MaxxMotion MotoRC debutează cu weekendul antrenamentelor oficiale. Astfel, la MotorPark România, între 15 și 17 aprilie, piloții celor cinci clase vor avea ocazia să se reacomodeze cu spiritul de competiție într-un weekend de pregătire care va simula, în totalitate, un weekend de concurs. Totul sub noul format, unul în care zilele de sâmbătă vor aduce cursele Q la clasele S 300, S 600 și S 1000.

Intrarea spectatorilor este liberă.