MTS Motorsport atacă titlul la clasa S 300

În cadrul unui amplu eveniment de prezentare organizat în showroom-ul Automobile Bavaria BMW Motorrad, echipa MTS Motorsport a dezvăluit noutățile pentru sezonul 2022 OMV MaxxMotion MotoRC. MTS Motorsport a schimbat culorile motocicletelor pentru noul sezon, dar și componența ”lotului”. Astfel, Cătălin Marin va fi singurul pilot al echipei în cadrul clasei ”regină”, urmând să piloteze un BMW S 1000 RR la S 1000. ”Anul trecut a fost un nou început pentru mine, un an de sacrificiu. Dar anul acesta sunt convins că va fi o diferență destul de mare, targetul meu este să fiu în top cinci la final de sezon”, a spus Marin cu ocazia evenimentului.

La clasa S 300 însă, MTS Motorsport se va prezenta la startul sezonului cu Eric Stanciu, unul dintre performerii sezonului trecut, dar și cu Florea Matei. Programul echipei este completat de prezența la R 1000 a lui Flavius Cristuinea. ”Young Riders Academy face o diferență foarte mare pentru mine, mă ajută să mă dezvolt pe partea fizică, dar și pe partea tehnică. Anul acesta am tot ceea ce îmi trebuie pentru a deveni campion”, a spus și Eric Stanciu.

Anul acesta vom fi mult, mult mai bine pregătiți. Și vom aduce niște lucruri noi în campionat. Suntem prima echipă care lansează partea de merchandising, tot anul acesta dăm drumul primei academii dedicate copiilor din România” – Andrei Stamate, Team Manager MTS Motorsport