Cătălin Cazacu, pilot MTS Motorsport

O mutare spectaculoasă și surprinzătoare cu puțin timp înaintea debutului sezonului 2022 OMV MaxxMotion MotoRC. MTS Motorsport a anunțat faptul că, încă de la prima etapă, Cătălin Cazacu va pilota în culorile echipei, acolo unde va fi coechipier cu Cătălin Marin. Anunțul vine ca urmare a unui weekend de antrenamente oficiale în care Cazacu a părut să colaboreze cu MTS Motorsport, pilotul timișorean fiind găzduit în boxa echipei. Mai mult decât atât, Cătălin Cazacu a avut o prestație foarte bună în cursa Q de sâmbătă din antrenamentele oficiale, cursă în care a venit pe poziția a treia, în spatele lui Vlad Neaga și al lui Milen Georgiev.

Discuțiile între cele două părți au avansat chiar după cursa în care Cazacu a terminat al treilea, iar anunțul oficial a venit la câteva ore distanță. ”Ceea ce acum doi ani era doar un vis pentru echipa noastră, acum devine realitate: Cătălin Cazacu – pilot MTS Motorsport”, se arată în comunicatul oficial al echipei.

După această mutare, MTS Motorsport devine una dintre echipele cu pretenții serioase la titlu, cu doi piloți de la care se așteaptă puncte importante în fiecare etapă. Cătălin Marin și Cătălin Cazacu vor pilota în 2022 motociclete BMW S 1000 RR.