Bogdan Vrăjitoru, arma DAF Corse în 2022

În cadrul unui eveniment de lansare care a avut loc în Spania, pe un circuit în apropiere de Barcelona, DAF Corse și-a anunțat prezența în sezonul 2022 OMV MaxxMotion MotoRC și din postura de echipă de sine stătătoare. Și nu în orice condiții: echipa îi are în componență pe doi dintre cei mai cunoscuți piloți din paddock-ul competiției.

Vreau să ofer cât mai mult sprijin echipei, mai ales lui Bogdan Vrăjitoru, iar din punct de vedere sportiv încerc o clasare în top opt la finalul sezonului ce va începe”, a spus Adrian Rus în cadrul evenimentului de lansare.

Campion în 2019 în MotoRC, Bogdan Vrăjitoru vine după un sezon complicat, sezon în care a fost inclusiv în situația de a lua decizia retragerii. Vrăjitoru pare că și-a găsit locul în cadrul DAF Corse, iar obiectivul înainte de startul competiției nu poate fi altul decât tilul. ”Am început într-un mod corect pregătirea pentru sezonul următor, am o stare foarte bună. Mental și tehnic sunt foarte pregătit, obiectivul este să fiu cea mai bună versiune a mea. Sunt destul de motivat și, cu ajutorul echipei, cred că ne putem bate chiar la titlu. Voi vedea din mers, așa am câștigat și în 2019. Așa vreau să fac și anul acesta”, a spus Vrăjitoru.

Alexandru Dumitrache, team-managerul DAF Corse: ”Noi nu am participat niciodată ca o echipă, ci ca un garaj. În 2022 ne-am gândit să formăm o echipă, iar pilonii sunt Vrăjitoru și Rus. În continuare căutăm piloți pentru clasa S 600 sau pentru clasele Rookies. Ne dorim piloți care își doresc să învețe acest sport, care vor o susținere profesionistă”.